Искам да попитам някой сменял ли е тампоните на тази щанга сам или поне да е бил там за да ми каже маха ли се магарето или не?Какви тампони да сложа там?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стабилизираща щанга на Алфа 156
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеИскам да попитам някой сменял ли е тампоните на тази щанга сам или поне да е бил там за да ми каже маха ли се магарето или не?Какви тампони да сложа там?
1. Тампони ти препоръчвам полиуретанови.
2. Опитните майстори не свалят магарето.
УСПЕХ, ако все пак се наемаш самsigpic
Comment
-
Магарето само се увисва на носачите,но трябва да отвиеш и рейката от магарето,и да оставиш да виси на пръта,работата е средно 4 часа,за да стане като хоратаFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
за по 20лв тампончета ми вземаха 80лв за смяната им
много кофти са го измизлили жабарите,но разликата след това е осезаема,няма го онова тропкане и кефа е неописуем
инак ако имаш подемник едва ли имаш нужда от опитен монрьор,трябва ти свободно време само и малко търпение, но без подемник едва ли ще се справишLast edited by mirchozo; d.m.y г., 10:21.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеНякой ще ми каже ли трита размера на стабилизиращата щанга?
Най-добре мери, защото нямало закономерност при монтирането, а не е гаранция за предишна смяна.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеДоколкото знам - 21, 22 и 24 мм
Най-добре мери, защото нямало закономерност при монтирането, а не е гаранция за предишна смяна.
Кажете ми сайт български да си поръчам за там полиуретанови тампони!Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеAlfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGisigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеТова го гледах но няма цениsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеТова го гледах но няма цени
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеБяха 45 лв. преди нова година, а някой каза, че са станали 56 лв. сега.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПа може и по лесно да е, но ми се чини че е излишен труд...)така или иначе ще сменям тампоните на носачите та за тва питам,ще чакам да звъннеш
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment